Publicerad den Lämna en kommentar

Spana in Mustanger på Street Cars Fest

På lördag den 26:e April är det dax för årets första Street Cars Fest (SCF), SCF är en vandrande evenemang som arrangeras för sjunde året. Förra året så ställde både jag och Magnus ut våra bilar och Magnus tog hem priset för bästa Amerikanare, vi får hoppas att någon av oss är lika framgångsrik detta år. Ni som kommer dit och tittar kommer se att vi verkligen inte legat på latsidan under vintern, det har monterats en hel del kul saker, till Mustang finns det ju som bekant ett överflöd av kul bildelar. För den som är intresserad av chiptrimning så kommer det finnas möjigheter att kolla in hur man koppla ihop sin Mustang med en laptop med hjälp av en Sct Live Wire.

DIGITAL CAMERA
Magnus GT-500 från 67 med SCF-pokalen på motorhuven

SCF är som sagt vandrande och avslutas med en final i Stockholm den 18-19:e oktober, vinnarna i deltävlingarna på respektive ort får åka på finalen. Om ni vill se hur det såg ut förra året så hittar ni lite bilder på Mustangerna som var på plats förra året.

På tal om ingenting så läste jag i dagens DN att Audi för första gången stoppar in en etanolkonverterad motor i en bil, undra hur länge det dröjer innan Ford etanolkonverterar den första Mustangen…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *