Information och köpvillkor

Försäljningsvillkor

 1. Betalning
  Vi säljer mot kontant betalning till vårt bankgiro 5115-5943 eller efter överenskommelse. Vid beställning av artiklar som vi ej lagerför, så kräver vi 30% av köpesumman i förskott om inget annat är överenskommet. Vid ej utlöst försändelse returernas ej förskottet, ingen returrätt gäller heller på det vi ej lagerför.
 2. Priser
  Mervärdesskatt enligt lag ingår i våra priser. Vi reserverar oss för ändringar i pris vi sköter löpande uppdateringar av våra priser men ibland kan inköpspris snabbt ändras, då förbehåller vi oss rätten att ej ta emot en beställning. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.
 3. Leveranstid
  Vi garanterar aldrig leveranstid på grund av att vi inte kan styra över hur väl lagerstatus stämmer hos leverantör, hur bra logistikföretag sköter sig och hur snabbt tullverk osv hanterar saker. Tiderna som anges på hemsidan är en uppskattning efter bästa förmåga, men kan variera.
 4. Montering av delar
  Kunden har ansvaret att kontrollera att varan innan den monteras. Kunden  är ansvarig för att montering av inköpta bildelar följer bilfabrikantens eller reservdelsfabrikantens anvisningar. Montering ska ske fackmannamässigt. När det gäller trimningsdelar står vi endast för funktionsgaranti. Svensk Bilprovnings tillämpade normer är många och det är upp till kunden att kontrollera att delar som köps in av oss följer dessa, på grund av att det i vissa fall är svårt att förutsäga hur Bilprovningen tillämpar sina normer lämnar vi ingen garanti i detta avseende.
 5. Byten
  Bytesrätt gäller endast efter överenskommelse. För att vi ska godkänna ett byte så måste varan och dess emballage vara oanvänd, oskadd och rengjord. Retur måste ske i emballerad originalförpackning med faktura/kvitto och ett skriftligt meddelande om anledningen till bytet. Returfrakt betalas av köparen. Ej lagerförda och/eller specialbeställda varor bytes eller återköps ej. Bytesrätten innebär rätt till byte mot andra artiklar eller tillgodokvitto.
 6. Skador
  Så fort du mottagit en försändelse från oss så ska du kontrollera att förpackning/emballage är oskatt. Om skador finns på försändelse så ska kunden lämna en anmälan om skada till fraktfirman omgående.
 7. Reklamationer
  Du måste höra dig och berätta om försening eller saknat försändelse inom 7 dagar. Reklamationer som handlar att en ofullständig eller felaktig leverans eller något fel på levererade produkter skall ske så fort som möjligt, normalt inom 30 dagar. Faktura/kvitto måste bifogas och även en skriftlig rapport om vad som är fel. Garantiåtagande begränsas till utbyte av skadad eller felaktig del, detta innebär att vi EJ lämnar ersättning för montering, följdskador eller indirekta skador.

Leveransvillkor

Varor vi har i lager skickas inom 72 timmar räknat vardagar.