Publicerad den

Ford Mustang 2015 fångad på film

Ford Mustang 2015 är nästa generations Ford Mustang och nu är den fångad på film, man ser inte så mycket för den är kamouflerad men ändå. Bilen som har ses i detta videoklipp är sannolikt en V8, ljudet avslöjar detta. Enligt Mustangs Daily
så kommer nästa generations toppmodell återuppväcka GT350, detta kommer sannolikt ske 17:e April när i New York Auto Show på 50-års jubileet av Ford Mustangs debut i 1964. Inte nog med det, vi kanske får se ny Mach 1 Mustang också, fantastsikt spännande tider väntar jag kan knappt hålla mig och det kommer bli fantastiskt svårt att hålla i plånboken när det börjar dra ihop sig!

Nu har jag semester från mitt dagjobb och några vilsamma veckor väntar, jag hoppas att Ni alla också får en fin semester med mycken Mustangåkande, men även lite extra tid för sol, bad och familjeliv. Kör försiktigt i sommar!